Eltjänst

Behöver du elektriker i Umeå?
Stäng

Jag behöver elektriker nu!

Inga jobb är för små eller stora för oss. Oavsett om du vill ljussätta din fasad och trädgård eller endast behöver hjälp att byta ut ett felande uttag i ditt kontor så finns vi där. Fyll i formuläret nedan eller slå en signal så hittar vi tillsamans en lämplig tid för möte eller reparation.

Ring oss på 090-18 65 50!

Eltjänst kan hjälpa dig med ljussättning inom följande områden

För en lyckad ljussättning

Oavsett om du nyligen renoverat huset eller har en äldre fastighet, är det viktigt att komma ihåg hur stor påverkan ljussättning har. Genom att placera ut ljuspunkter på strategiskt utvalda platser kan man lyfta upplevelsen för både interiör och exteriör till nya nivåer. Oberoende på vad dina önskemål och planer är för just din fastighet är vi gärna med och tar fram ett förslag på hur du kan använda ljuset på bästa sätt.

Bild för ljussättning
Carport, bastu, interiör eller trädgård – oavsett vilket område av ditt boende som du vill ljussätta hjälper vi dig. Har du specifika önskemål kring armaturer? Vi lyssnar. Fundersam hur trädgården bäst ljussätts nattetid? Vi hjälper dig. Hör av dig till oss redan idag så kan vi tillsammans se till att ditt hus och hem inte längre hamnar i skymundan.
Genom att placera ut ljuspunkter på strategiskt utvalda platser kan man lyfta upplevelsen för både interiör och exteriör till nya nivåer.
Bild för ljussättning