Eltjänst

Behöver du elektriker i Umeå?
Stäng

Jag behöver elektriker nu!

Inga jobb är för små eller stora för oss. Oavsett om du vill ljussätta din fasad och trädgård eller endast behöver hjälp att byta ut ett felande uttag i ditt kontor så finns vi där. Fyll i formuläret nedan eller slå en signal så hittar vi tillsamans en lämplig tid för möte eller reparation.

Ring oss på 090-18 65 50!

Eltjänst kan hjälpa dig med ljussättning inom följande områden

Badrum

I ett badrum kan man gärna använda spotlights nära väggar och gärna en tydlig ljuspunkt mitt i taket. Viktigt att tänka på är att få in många ljuspunkter runt exempelvis spegel med ljuskällor med över 90 i RA-värde om man vill få rätt färgåtergivning.

Bild för ljussättning
I badrummet är det alltså viktigt med ljus på väggar och ett tydligt ljus i taket – kristallkronan är ett tjusigt val. Belysningen i ett badrum har höga krav. Så vi dimensionerar spegeln med nästa 90% av allt ljus. Viktigt att använda ljuskällor med över 90 i RA-värde för en korrekt färgåtergivning. Vid spegeln försöker vi att få ljuset runt själva spegeln för att minska skuggor i ansiktet. Kristallarmaturen i taket har som funktion att belysa taket samt väggarna med ett skuggliknade ljus. Spotlights används i riktning mot badrummets väggar eller föremål eftersom vi inte önskar ett bländade ljus.
Viktigt att använda ljuskällor med över 90 i RA-värde för en korrekt färgåtergivning.