Eltjänst

Behöver du elektriker i Umeå?
Stäng

Jag behöver elektriker nu!

Inga jobb är för små eller stora för oss. Oavsett om du vill ljussätta din fasad och trädgård eller endast behöver hjälp att byta ut ett felande uttag i ditt kontor så finns vi där. Fyll i formuläret nedan eller slå en signal så hittar vi tillsamans en lämplig tid för möte eller reparation.

Ring oss på 090-18 65 50!

Eltjänst kan hjälpa dig med ljussättning inom följande områden

Fasad

Inom belysning av fasader är det viktigt att tänka ”lagom mycket ljus” och göra huset välkomnande – inte bländande. Många små belysningar samt inget ljus över fönsterna rekommenderar vi för en lyckosam ljussättning. På så vis skapas ett gott ljus på utsidan men även undviks reflektioner inifrån i fönster.

Bild för ljussättning
När vi ljussätter fasader och trädgårdar använder vi många svaga ljuspunkter på strategiska platser, detta för att bibehålla mörkerseendet samt tydliggöra det som finns. Man bör undvika att placera ljus ovan fönster eftersom det ofta påverkar personer inne och ute negativt.
När vi ljussätter fasader och trädgårdar använder vi många svaga ljuspunkter på strategiska platser, detta för att bibehålla mörkerseendet samt tydliggöra det som finns.